Postcondooms

Condooms

Niemand houdt er van om bij de supermarkt in de rij te staan om een pakje condooms te kopen. Dat hoeft gelukkig niet meer, condooms kopen kan tegenwoordig veel makkelijker via Postcondooms.nl. Dezelfde condooms zijn niet alleen goedkoper, ons assortiment is ook nog eens een stuk uitgebreider. Naast condooms van merken als Durex, Pasante en Wingman, verkopen wij nog veel meer soorten en merken.

Anoniem

Condooms en glijmiddel worden bij Postcondooms altijd anoniem en discreet verzonden in een bruine bubbelenvelop of doos. Aan de verpakking is dus absoluut niet te af zien dat het om condooms gaat. Ook op het verzendlabel is niet af te lezen dat het om een pakket van Postcondooms gaat. Je hebt ze ook nog eens supersnel in huis, want wanneer je voor 23:59 besteld, heb je ze de volgende dag al in huis. Verzending is altijd gratis, je kunt daarnaast kiezen voor een PostNL of DHL pakket.

Bestellen doe je bij Postcondooms omdat wij staan voor gratis razendsnelle verzending, die bovendien ook nog eens anoniem en discreet is. Wanneer je op werkdagen voor 23:59 besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Niet alleen onze condooms zijn veilig, bij Postcondooms bestel en betaal je namelijk SSL beveiligd. We zijn daarnaast lid van WebwinkelKeur, wat extra zekerheid biedt bij het kopen van condooms.

Betaalgemak is ook gegarandeerd, je kunt onder andere kiezen voor iDEAL, PayPal, Creditcard, of Achteraf Betalen als betaalmethode. Vaste klant worden van Postcondooms is bovendien een goed plan, met een account krijg je namelijk automatisch spaarpunten bij iedere bestelling die je doet. Spaarpunten kun je inleveren voor korting op je volgende bestelling of zelfs gratis producten.

webwinkel keur banner