Gratis condooms

Wanneer je zoekt op de term 'gratis condooms' vindt je in Google aardig wat resultaten die lijken te suggereren dat je gratis condooms kunt krijgen. Let echter op met dit soort websites! Vaak zit er een verdienmodel achter. Er zijn bijvoorbeeld websites die je in ruil voor een ingevuld formulier gratis condooms aanbieden. Achteraf blijk je dan aan een (duur) abonnement vast te zitten waar je erg moeilijk vanaf komt. Hier volgt een lijstje van methodes die gebruikt worden om "gratis" condooms te slijten:

1. Na het invullen van een formulier blijk je ineens aan een duur abonnement op condooms vast te zitten waar je maar moeilijk vanaf komt. In onduidelijke kleine lettertjes staat dit ergens op de website vermeld.

2. Nadat je een aanvraagformulier hebt ingevuld voor "gratis" condooms ontvang je ineens wel erg veel spam. De website heeft jouw contactgegevens doorverkocht.

3. Je betaalt verzendkosten die zo hoog zijn, (€ 6,95) dat je de condooms beter had kunnen kopen. Bovendien zijn de condooms vaak van twijfelachtige kwaliteit. Condooms zijn nou niet echt een product waar je risico mee wil nemen.


Kortom; Let op met aanbieders van dit soort lokkertjes. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn is dit vaak ook het geval. Bedenk je ook waarom iemand iets gratis weg zou willen geven. Gratis bestaat simpelweg niet. Laat je niet naaien!